IJsblokjesmachine en Ice-Crusher

Superhandig
Je kent het vast wel: een warme zomerdag, iedereen wil graag een koel drankje. En dan zijn ineens de ijsblokjes op.

Ice-CrusherDus een bakje vullen met water, dit heel voorzichtig in het vriesvak zetten. Moet wel recht staan, anders loopt natuurlijk het water eruit. En dan minstens een paar uur wachten tot de ijsblokjes klaar zijn.

En dan ben je er nog niet, want zie ze dan maar uit het ijsblokjes bakje te krijgen, dat valt soms ook nog niet mee.

Oké, je kunt ook van die handige zakjes kopen waarmee je ijsblokjes kunt maken. Die knoop je dicht en kun je zo in je vriesvak leggen.

Maar ook dan geldt: wachten tot ze bevroren zijn. En dat is vaak niet echt handig. Wat wel handig is? Een ijsblokjesmachine of een ice-crusher.

Koelkast met ijsblokjesmachine en ice-crusher

Je vindt zo’n handige ijsblokjesmachine vaak in een Amerikaanse koelkast. Die worden dan ook steeds populairder, ook vanwege hun grote capaciteit en zuinige energielabels. Als je dan ijsblokjes of ijsschaafsel wilt hebben is het een kwestie van op de knop drukken en de ijsblokjes tinkelen in je frisdrank of whisky.

Veel Amerikaanse koelkasten kunnen daarnaast ook ijsschaafsel maken of een glas ijskoud water voor je inschenken.

Een Amerikaanse koelkast heeft nog veel meer voordelen
Behalve dat je er ijsblokjes en ijsschaafsel mee kunt maken heeft een Amerikaanse koelkast nog veel meer voordelen. Je kunt er al je verse producten overzichtelijk in opbergen en ze hebben allemaal hun eigen koelcompartiment zodat alles veel langer vers blijft.

En over het energieverbruik hoef je je geen zorgen te maken, de meeste Amerikaanse koelkasten hebben een A+ of zelfs een A++ label. Door de dubbele deuren kun je alleen het deel openen waar je iets wilt pakken, je hoeft niet de hele koelkast te openen, ook dat is een groot voordeel.

Sommige hebben ook een minibar, waar je frisdranken en witte wijn kunt opbergen. Die serveer je direct op de juiste temperatuur aan je bezoek, of aan jezelf natuurlijk.

Maar als ik daar nou geen ruimte voor heb?
Maar niet iedereen heeft de ruimte voor een Amerikaanse koelkast en wil toch graag het gemak van een ijsblokjesmachine. Gelukkig zijn die ook apart te koop, zij het dat je dan terechtkomt op websites waar artikelen voor de horeca verkocht worden.

Maar als je graag een ijsblokjesmachine of ice-crusher wilt en geen grote Amerikaanse koelkast kwijt kunt dan is het een optie.

[wp_ad_camp_1]