Voordelen Amerikaanse Koelkast

Iedereen wil wel een Amerikaanse koelkast
De Amerikaanse koelkast wint snel aan populariteit in Nederland.

Voordelen Amerikaanse koelkastSteeds meer mensen kiezen voor een dergelijk apparaat wanneer ze bij voorbeeld een nieuwe keuken laten plaatsen of wanneer de oude koelkast aan vervanging toe is. Ze zijn mooi en je hebt een zee van ruimte om je levensmiddelen te koelen en te bevriezen.

Je komt nooit meer ruimte te kort en je kunt alles overzichtelijk opbergen. Door de verschillende koelzones blijft alles wat je in je Amerikaanse koelkast bewaart langer goed.

Dit is een groot voordeel boven een gewone koelkast die vaak maar één koelzone heeft en waar de temperatuur dus overal hetzelfde is.

De voordelen van een Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse koelkast heeft veel voordelen. Ze zijn leverbaar met extra functies zoals bij voorbeeld een ijsblokjesmaker. Heel handig als je van gekoelde dranken houdt. Daarnaast kun je in een Amerikaanse koelkast alle levensmiddelen opbergen in een compartiment met precies de juiste temperatuur.

Die is voor een fles wijn namelijk anders dan voor groente, vlees of zuivel. Als je je levensmiddelen opbergt in het juiste deel van je Amerikaanse koelkast dan blijven ze langer goed.

Je kunt in een Amerikaanse koelkast met zijn dubbele deuren alles zo opbergen dat je meteen in één oogopslag ziet wat je in huis hebt.

Energiezuinig
Je zult het misschien niet meteen verwachten, maar een Amerikaanse koelkast is heel energiezuinig. Je zou verwachten dat zo’n gigantische koelkast met een inhoud van soms wel 700 liter een energieslurper is maar niets is minder waar.

De meeste Amerikaanse koelkasten hebben een A+ of zelfs A++ energielabel. Dit is natuurlijk een groot voordeel, dat je veel levensmiddelen kunt bewaren en dan toch nog een energierekening krijgt die niet de pan uit rijst.

Ideaal voor een avondje met vrienden: Minbar en ijsblokjes
Heb je een gezellige avond met vrienden, dan is de Amerikaanse koelkast ideaal.

Het grote voordeel is namelijk dat je altijd ijsblokjes, ijsschaafsel of koud water bij de hand hebt.  Je hoeft niet meer moeilijk te doen met ijsblokjes maken in je vriesvak.

Eén druk op de knop en ze tinkelen in je glas. En dan is er nog de minibar die in veel Amerikaanse koelkasten is ingebouwd. Dat is ook één van de vele voordelen. Achter de speciale minibar deur berg je gemakkelijk frisdrank en witte wijn op.

Die blijft op de ideale temperatuur, en als je een drankje pakt hoeft niet de hele koelkast open zodat er geen onnodige energie wordt verspild.

[wp_ad_camp_1]